LAREN - Van 1 tot en met 22 oktober kunnen alle kinderen in ‘t Gooi in de leeftijd van 4 tot 12 jaar gratis kennismaken met muziekverenigingen, dansscholen en andere amateurkunstgroepen. Meld je aan voor een gratis proefles en ontdek de kunstenaar in jezelf tijdens de Culturele Kinderroute!


Is dansen, zingen of muziek maken echt is voor jou of voor je kind? Je ontdekt het tijdens de Culturele Kinderroute van 1 tot en met 22 oktober. Drie weken lang staat ’t Gooi in het teken van de amateurkunst. Meer dan tien verschillende muziekverenigingen, dansscholen, koren en toneelverenigingen zetten hun deuren wagenwijd open voor de jeugd. De perfecte manier om aanraking te komen met de vele vormen van amateurkunst en te ontdekken wat je leuk vindt.

Feestelijke afsluiting

Op zondag 22 oktober wordt de Culturele Kinderroute van 14.00 - 17.00 uur feestelijk afgesloten met een festival in het Brinkhuis, Laren. Dit festival met muziek, dans en theater, workshops, suikerspinnen en spelletjes voor de kinderen wil je niet missen! Net als de proeflessen, is ook het festival is gratis te bezoeken.

Kijk voor meer informatie over de Culturele Kinderroute en het festival op www.pleinc.nl/culturelekinderroute.

Over Plein C:

Plein C is het netwerk- en expertisecentrum op het gebied van cultuureducatie en -participatie in Noord-Holland. Het is onze missie om jong en oud in contact te brengen met kunst en cultuur. Scholen, culturele instellingen, overheden en professionals vinden bij ons wat nodig is om cultuuronderwijs en amateurkunst in Noord-Holland tot een succes te maken. Wij ondersteunen professionals en bestuurders door te verbinden, versterken en verrijken.