HILVERSUM - Café ’t Tolhuis, zusje van het welbekende Café Bonte Paard in Laren, is bijna aan haar heropening toe. Na bijna een jaar vol verbouwingen, Covid en een zeer emotioneel overlijden gaat Café ’t Tolhuis nu dan echt open. De bouwvakkers, architecten en tuinders maken plaats voor de gasten en het team van het volledig vernieuwde Café ’t Tolhuis dat haar deuren opent op donderdag 7 oktober.

Op woensdagavond 14 oktober 2020 sloten de deuren van het Tolhuis. Vanaf dat moment moesten de horeca-deuren gesloten blijven voor ruim een half jaar, zo is achteraf gebleken. Deze sluiting heeft echter niet betekend dat het stil bleef. Op 1 januari 2021 heeft het café een nieuwe eigenaar gekregen. Patrick Lommers en Max Epskamp zouden een nieuw leven blazen in het café. Hun eerste doel: het Tolhuis moet weer terug naar toen, de ziel van het gezellige café van vroeger moet weer terug.

In de afgelopen maanden is het café compleet gestript, er zat geen tegeltje meer op de muur. Vanaf dit lege canvas is het café weer geheel opnieuw opgebouwd. Het café heeft van binnen en buiten een complete metamorfose ondergaan. Zo is nu bijvoorbeeld de oude ‘Tolkamer’ bij de rest van het café gevoegd en zijn de bar, keuken en toiletvoorzieningen volledig verbouwd en vernieuwd. De grootste verandering aan het buitenaanzicht is wel de nieuwe markiezen en het heerlijke verwarmde terras.

Café ’t Tolhuis zal 7 dagen per week geopend zijn van s’ochtends vroeg voor een heerlijke kop koffie tot s’avonds laat voor een daghap of een afzakkertje aan de bar. U kunt zowel ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen als avondeten bij Café ’t Tolhuis. En buiten de kaart om staan zij bekend om de wisselende hap van de week, de seizoenshap, de vegetarische weekschotel en de overheerlijke soep van de maand.

Een kaart met vriendelijke prijzen, maar ook voor gasten die willen uitpakken, komen er mooie gerechten op de kaart te staan. De borrel wordt tevens net zo belangrijk als het diner. Daar is het in 1901 allemaal mee begonnen en juist die ‘ouderwetse gezelligheid’ moet weer terugkomen.

Het team is klaar om aan het werk te gaan en een Tolhuis neer te zetten zoals ook Max het voor ogen had. Café ’t Tolhuis kijkt uit u te mogen ontvangen vanaf donderdag 7 oktober 16:00 uur.

Voor vragen en suggesties kunt u contact opnemen met Café ’t Tolhuis via: contact@cafehettolhuis.nl of telefoon +31 35 303 4902. Wilt u op de hoogte blijven van de aankomende live avonden of de wisselende hap? Volg ze dan via Instagram @tolhuishilversum.