HUIZEN - Het evenemententerrein aan de IJsselmeerstraat is de ultieme plek om met het hele gezin of je vriendenclub heen te gaan. Het foodtruck festival met ruim 20 keukens op wielen, spectaculair kindervermaak, de Wijn & Bubbelbar en de kinderworkshops vormen het toneel voor een smakelijke en bruisende dag. Er is elke dag live muziek, de toegang is €1,00 en de “Oud Hollandsche” retro spellen staan klaar voor gebruik.

Testen hoeft niet, we werken ook niet met kaartverkoop. Je reserveert ter plekke bij de ingang, waar ook de triage vragen worden gesteld.

Van Thais streetfood tot Molukse saté, van Italiaanse anti pasti tot Mexicaanse enchilada’s

Alle deelnemende trucks staan te trappelen om voor jullie de meest heerlijke gerechten te bereiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van gevulde hete piepers met pulled pork, Molukse saté of de oer Hollandse poffertjes? Ga je liever voor een traditioneel portie ambachtelijke gebakken friet, een smoothie speciaal voor jou gemaakt of een wrap met boterzachte biefstukpuntjes? Maar ook de Thaise streetfood keuken, de omgebouwde carpaccio keet, de vegan Love Bites en het hippe houten huisje met culinaire gerechten staan 3 dagen lang in Huizen. Dit laagdrempelige festival is voor de kleine kids buikjes, de fanatieke fijnproevers en voor de beste Bourgondische levensgenieters uit Huizen; de haven van ‘t Gooi!

Wijn, bubbels, cocktails en streekbieren

Proost op het leven en bestel een verfrissende Pinot Grigio, een verleidelijk zachte rosé Garacha of een Salentijn Malbec die smaakt naar chocolade en bramen. Maar laat je je graag smakelijk verrassen, dan is de mini wijnproeverij echt iets voor jou! Nieuw is de Wijn & Bubbelbar met luxe en zeer geliefde Champagnes in de variaties Brut, Rosé en Ice Impérial.

Hou je meer van een speciaalbiertje, dan kun je kiezen uit een verfrissende droge saison (Krijtje), een fruitige I.P.A. (PI) een dorstlessende blond (Juffie) of een Belgian style tripel (Strafwerk). Vanzelfsprekend kun je bij de bar ook een biertje van de tap, frisdranken, Slush Puppy, water, Prosecco of een zomerse Sangria met vers fruit bestellen.

Maar speciaal voor in Huizen is ook de Hawaii&Cuba bar aanwezig! Cocktails zoals Gin tonic, Mojito, Pink Lady of een Piña Colada met verse ananas worden bij de buena vista cocktail club vers voor je geserveerd.

Ultiem nostalgisch gevoel en creatieve kinderworkshops

Aan vertier en vermaak is op onze foodtruck festivals geen gebrek. Je beleeft ‘Oud Hollandsche’ tijden met het XL memory spel in foodtruckstyle, mega 4 op een rij en met het altijd leuke boter kaas en eieren. Ga je voor iets actiefs, dan staan de sjoelbakken en de ping pong tafel voor je klaar.

De creatieve kids kunnen zich dit weekend melden bij de KinderCrea truck. Deze truck reist dit seizoen mee met evenementenorganisatie Bruisend en biedt verschillende workshops aan. Zo maak je een Ibizastyle dromenvanger, ga je los als aanstormend graffiti artist of ben jij misschien de volgende ballonnen vouwer van Huizen? Je laten schminken als tijger, unicorn of prinses, ook daarvoor ben je bij de KinderCrea truck aan het juiste adres. (reserveren hiervoor kan alvast via: info@kindercrea.net)

Maar……: omdat dit festival weer één van de allereerste is in regio ‘t Gooi, hebben we dit jaar een extra toffe en grote attractie! Het ultieme nostalgische gevoel, beleef je namelijk in XL zweefmolen met 32 zitjes! Dit wil je echt samen met je vrienden meemaken en beleven!!!

Picknicken, live muziek en een ongedwongen sfeer

Onze festivals kenmerken zich door aangename decibellen en live muziek in de middag. Bekende luisterliedjes, klassieke meezingers en herkenbare hits uit de 70’s, 80’s en 90’s creëren het oh ja! moment op het food festival waar jij je ongedwongen thuis voelt.

Vier het leven als nooit tevoren, neem je picknickkleedje mee en schuif aan op het grootste openlucht terras van ‘t Gooi. Het voelt als een uit de hand gelopen maar oh zo gezellige familiereünie en wie wil dit nou niet na een te lange periode waarin er bijna niets kon….

De crew van Team Bruisend verwelkomt u wederom graag!

Data: 2, 3 en 4 juli
Tijden: vrijdag van 15:00 tot 21:00
zaterdag en zondag van 12:00 tot 21:00
Locatie: Evenemententerrein IJsselmeerstraat Huizen
Kom bij voorkeur op de fiets of lopend, parkeren kan gratis naast het terrein
Toegang: €1,00, kids tot 12 jaar gratis
Contact: www.bruisend.nu