HILVERSUM - De Hoogvliet supermarkt aan de Seinstraat in Hilversum ondergaat binnenkort een fikse verbouwing. Vanwege de verbouwing is de supermarkt gesloten van donderdag 7 september om 16.00 uur tot en met woensdag 20 september. Op donderdag 21 september om 8.00 uur wordt de vernieuwde winkel heropend.


Na de verbouwing voldoet de Hoogvliet supermarkt aan de Seinstraat aan alle wensen voor een frisse, moderne supermarkt waar klanten prettig kunnen winkelen. In de supermarkt vindt de klant het vertrouwde, uitgebreide Hoogvliet assortiment, met onder andere brood uit eigen bakkerij en vers vlees uit eigen slagerij. Het vernieuwde kassaplein maakt afrekenen efficiënt en snel, en voor wie graag geholpen wordt aan de kassa staan de vertrouwde kassamedewerkers nog steeds klaar bij de traditionele kassa. Bij Hoogvliet is de klant ook na deze verbouwing nog steeds aan het juiste adres voor de goedkoopste boodschappen in de buurt.

Korting op thuisbezorgen

Tijdens de verbouwing kunnen klanten voor hun boodschappen terecht bij de Hoogvliet supermarkten aan de Adm. de Ruijterlaan en de Groest in Hilversum. Ook kan men de boodschappen online bestellen en met kortingscode HILVERSUM23 gratis laten thuisbezorgen tijdens de verbouwingsperiode. De kortingscode is geldig op bestellingen met thuisbezorgdatum tussen 7 september en 4 oktober met een bezorgadres in Hilversum.

Feestelijke heropening

Op donderdag 21 september om 8.00 uur wordt de winkel weer geopend. Hoogvliet viert de opening van de verbouwde winkel met een groot feest: vanaf 7.30 uur begint het openingsfeest en worden er lootjes uitgedeeld waarmee men kans maakt op te gekke prijzen, zoals 1 minuut gratis winkelen. Voor de eerste 250 klanten ligt een heerlijke gratis chocoladecake klaar.