HILVERSUM - Op woensdag 20 mei 2020 gaat het informatiecentrum in de Riebeeckgalerij in Hilversum weer open voor publiek. Het centrum is elke woensdag en vrijdag geopend tussen 14.00 tot 17.00 uur. Buurtbewoners en belangstellenden kunnen er terecht voor vragen, meldingen en voor algemene projectinformatie.


Vanwege de coronamaatregelen is de vertrouwde ‘huiskameropstelling’ in het centrum aangepast. De maquette staat nu centraal in het midden en de grote leestafel fungeert als balie op de achtergrond. Helaas schenken we geen koffie en thee voorlopig. Wel vragen we bezoekers bij binnenkomst hun handen te wassen.

In het centrum is ruimte voor maximaal 2 bezoekers tegelijk, naast de 2 voorlichters die sowieso aanwezig zijn. Het kan dus voorkomen dat bezoekers even moeten wachten voor ze naar binnen kunnen. Wat dat betreft biedt de galerij wel een voordeel: mensen staan in ieder geval beschut en droog.

Contact
Zeker nu de werkzaamheden in Hilversum in volle gang zijn, is persoonlijk contact belangrijk. De vaste voorlichter wordt zo vaak als mogelijk vergezeld door een medewerker van BAM, waardoor vragen en meldingen over de uitvoering snel en direct behandeld of afgehandeld kunnen worden.

Bent u niet in de gelegenheid langs te komen of heeft u last van verkoudheid of griepverschijnselen? Het provinciale servicepunt is en blijft uiteraard ook (24 uur/dag) bereikbaar via servicepunt@noord-holland.nl of 0800–0200 600.