HILVERSUM - Van 9 t/m 16 oktober organiseert Hilversum de Rainbow Week. Een week in het teken van inclusiviteit en diversiteit met als thema ‘Live Love Feel Free’. Hilversum binnenstad krijgt een regenboogtintje om aan te tonen dat iedereen, ongeacht seksuele voorkeur, geaardheid en afkomst, welkom is. Het is een week boordevol activiteiten rondom dit thema met als spetterende afsluiting het Hillywood Rainbow Ball in poppodium De Vorstin, waar dit jaar voor het eerst ook de Gooische Rainbow Award wordt uitgereikt.

Wij hopen dat heel Hilversum weer meedoet en de regenboogvlag hijst: sportclubs, buurtcentra, horeca, winkels, scholen culturele instellingen etc. We laten met elkaar zien dat Hilversum een regenbooggemeente is en dat iedereen zichzelf mag laten zien.Even als vorig jaar zullen veel sportverenigingen de regenboogvlak op hun club laten zien. Wil je als sportvereniging ook een regenboogvlag ontvangen? Neem dan contact op via sportinfo@hilversum.nl.

Op vrijdagochtend 9 oktober a.s. om 8.30 uur hijst wethouder Karin Walters de eerste vlag bij het Raadhuis. Bedoeling is om vanaf dat moment ook de regenboogvlag te hijsen.

Het volledige programma van de Rainbow Week Hilversum vind je op www.livehilversum.nl/rainbowweek.