HILVERSUM - Flock Theatre kondigt met enthousiasme de spannende theaterworkshop "Sherlock: Moord op de Middelbare School" aan, speciaal ontworpen voor jongeren. In dit toneelstuk gaat de beroemde detective Sherlock op zoek naar de dader. Onder begeleiding van docente Jenny krijgen jongeren in slechts één dag de kans om deze unieke theatervorm te leren en 's middags direct op te treden.

De workshop en voorstelling vinden plaats op 1 juli 2023 in Hilversum en beloven een bijzondere theaterervaring te bieden, waarbij jongeren worden uitgedaagd om een echte murder mystery te spelen zonder script.

"We hebben Sherlock al meerdere keren internationaal opgevoerd," zegt Laura Doorneweerd-Perry van Flock Theatre. "En we zijn ontzettend enthousiast om dit naar Hilversum te brengen en jongeren in een gezellige theaterdag deze voorstelling te leren. Het is een unieke en geweldige ervaring om in één dag een voorstelling te maken."

De workshop wordt gegeven door Jenny Hasenack, een ervaren docent voor jongeren en zelf actief op nationale en internationale theaterpodia en theaterfestivals.

Jongeren kunnen zich inschrijven voor de workshop "Sherlock: Moord op de Middelbare School" via de website van Flock Theatre (https://flock-theatre.com). Vanwege het beperkte aantal plaatsen worden geïnteresseerde jongeren aangemoedigd om snel te boeken.

Over Flock Theatre:
Flock Theatre is een tweetalig theatergezelschap gevestigd in Hilversum en Amsterdam, met cursussen, workshops en producties in spontaan theater. Met 12 wekelijkse cursussen is Flock Theatre een toonaangevende speler in het veld van (improvisatie)theater.