LAGE VUURSCHE/DORDRECHT - Waar de klimbossen andere jaren dicht waren in verband met bouwwerkzaamheden, is er dit jaar voor gekozen om open te blijven. En dit is uniek, want nog nooit eerder kon er tussen kerst en oud&nieuw geklommen worden bij Klimbos Nederland.

Kerst betekent vaak gezellig samen zijn, tijd met je gezin/familie én lekker eten en drinken. “Na de kerstdagen hebben veel mensen behoefte aan buitenlucht en actief bezig zijn. Waar kan dat nu beter dan in het Klimbos?”, aldus Ciaran Barsema, mede-eigenaar van Klimbos Nederland. Geniet van de natuur op hoogte tussen de bomen. Kom samen met je gezin, met vrienden of misschien wel alleen. Één ding is zeker, klimmen is heerlijk in de winter!

Klimbos Nederland heeft vijf locaties, Klimbos Veluwe (Apeldoorn), Klimbos Gooi-Eemland (Lage Vuursche), Klimbos Achterhoek (Ruurlo), Klimbos Brabantse Wal (Bergen op Zoom) en Klimbos Dordrecht. Er zijn verschillende routes waar je met een ticket 3 uur de natuur op een andere manier kan ervaren. Kom ook samen klimmen en beleef het meest uitdagende dagje uit!

Kijk voor meer informatie op www.klimbos.nl