HILVERSUM - Precies 20 jaar geleden, op 21 maart 2002, opende Simon Lévelt haar deuren op de Kerkstraat in Hilversum. Ilse Butzelaar begon hier op 24-jarige leeftijd als eigenaar van de speciaalzaak waar je een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment premium biologische koffie en thee vindt. Ze heeft hart voor de zaak en met een vast team veel kennis van koffie en thee in huis. Ilse is daarnaast opgeleid tot gerenommeerd theesommelier. Vandaag viert de speciaalzaak haar 20-jarig jubileum, een mooi moment voor Simon Lévelt om bij stil te staan.

“Het leukste aan mijn werk vind ik om met onze klanten smaken te vinden die bij ze passen en ze blij te maken met de lekkerste koffie en thee, heerlijke zoetwaren en leuke theepotten of servies. Ik zie onze klanten met een glimlach de deur uit lopen, daar doe ik het voor. Ik werk hier al jaren met heel veel plezier en ga zeker nog een tijd door. Ben je in de buurt, kom dan vooral bij ons langs”, aldus Ilse.

Over Simon Lévelt
Wij zijn dé speciaalzaak voor premium biologische koffie en thee. Wat ons kenmerkt is persoonlijke aandacht, beleving en vakmanschap. Sinds 1826 selecteren we met zorg voor mens en natuur de mooiste biologisch geteelde koffiebonen en theebladeren. Inmiddels telt ons assortiment meer dan 25 verschillende koffiesoorten en 150 theeën, die te koop zijn in 40 speciaalzaken in Nederland en België. Simon Lévelt keurt, brandt en mengt zelf om tot de hoogste kwaliteit te komen. Duurzaamheid staat op een prominente plek in alles wat we doen. Onze missie? Premium biologische koffie en thee toegankelijk maken voor iedereen.