NAARDEN/BUSSUM - FamFam is een online platform voor tweedehands kinderspullen in de buurt. Heel lokaal en laagdrempelig kan iedereen kinderspullen online zetten om te verkopen of weg te geven. En (groot)ouders kunnen digitaal struinen voor leuke 'nieuwe' kinderspulletjes.


Geen gedoe met verzenden, gewoon op de fiets stappen om het 'om de hoek' uit te wisselen. Heel veilig, maar ook leuk en duurzaam.

Men is nu een paar maanden bezig en de eerste reacties zijn super positief. Op de marktplaats van FamFam vind je alleen maar tweedehands kinderspullen. Denk aan kinderkleding, speelgoed, kinderfietsen en de hele baby uitzet.

Kopen en verkopen vindt bij voorkeur plaats bij jou in de buurt, zodat je niet ver hoeft te reizen of verzenden en weet bij wie het vandaan komt. Dat maakt het niet alleen betrouwbaarder om te kopen en verkopen, maar ook makkelijker en nog duurzamer.

'Graag wil ik nog meer ouders bereiken om te laten weten dat FamFam er is. Het platform werkt namelijk pas echt goed als er veel mensen gebruik van maken', zo laat initiatiefneemster Sabine Ottervanger weten.

Kijk hier voor meer informatie.