HILVERSUM - FamFam lanceert een verkoop-service voor kwalitatieve tweedehands kinderspullen. Vanaf dit weekend kunnen ouders liefdevol gebruikte baby- en kinderspullen zoals een kinderwagen, speelgoed en kinderkleding in Hilversum inleveren. FamFam ontzorgt ouders door het hele verkoopproces uit handen te nemen, na verkoop worden de opbrengsten gedeeld.


"Het is onze missie om nog meer kinderspullen een tweede leven te geven", aldus oprichter Sabine Ottervanger. "Er staan zoveel mooie kinderspullen niks te doen op zolders. Door ouders te ontzorgen en het nog toegankelijker te maken, hopen we dat er nog meer kinderspullen kunnen worden hergebruikt."


FamFam is de lokale marktplaats voor baby- en kinderspullen in de Gooi & Vechtstreek. Via de website wisselen duizenden ouders kinderspullen met elkaar uit in de buurt. Voor ouders die geen tijd hebben om zelf iets te koop aan te bieden, start FamFam nu een service. Zo goed als nieuw speelgoed, kinderkleding, kinderwagens en buggy's, maar ook loopfietsen en stepjes kunnen worden ingeleverd in Hilversum. FamFam maakt de foto's, zet het op de website en slaat het op totdat het verkocht is.


FamFam biedt de verkoop service tijdelijk aan, tot half mei kunnen spullen worden ingebracht op vaste momenten aan de Heuvellaan in Hilversum. Aanmelden kan via de website: www.famfam.nl/verkoopt. "Als het een succes is, dan zullen we bekijken of we dit structureel kunnen gaan aanbieden." vertelt Sabine Ottervanger.


Door het hergebruik van kinderspullen draagt FamFam bij aan een duurzame toekomst voor onze kinderen en wordt de hoeveelheid afval verminderd. FamFam werkt daarom samen met scholen, kinderdagverblijven en ondernemers om zo veel mogelijk gezinnen te bereiken.