LOOSDRECHT - Ruim 50 lokale ondernemers hebben hun krachten gebundeld om het Loosdrechts Plassengebied op de kaart te zetten. Een unieke samenwerking waar ze bezoekers met de site www.loosdrechtsplassengebied.nl meenemen op ontdekkingstocht door het gebied. Gecombineerd met deslogan ‘Het leukste recreatiegebied van Holland’ geven ze aan dat dit dé plek is om naartoe te komen.

De ondernemers, op het gebied van horeca, watersport, recreatie en verblijf, hebben van de crisis een kans gemaakt. Elkaar opgezocht om samen de concurrentie met andere gebieden aan te gaan. Een idee voor een platform lag er al langer maar nu kregen ze het werkend als één van de grond.

De nieuw ontwikkelde website heeft een moderne uitstraling en bevat praktische informatie over dit veelzijdige gebied. Waar moet je zijn, wat kan je doen, waar ga je eten en slapen? Er wordt hard aan gewerkt de site nog verder te ontwikkelen en zal regelmatig worden bijgewerkt. Maar de site is nu al interessant voor zowel dagjesmensen als voor wie langer blijft, voor wie bekend of onbekend is in het gebied.

Het online platform is een initiatief van Ondernemend Wijdemeren met financiële steun van de Gemeente Wijdemeren, Koninklijke Horeca Nederland afdeling Hilversum e.o. en ondernemers uit Ankeveen, ’s-Graveland, Loosdrecht, Nederhorst den Berg, Kortenhoef en een aantal dorpen aan de vecht.

Ondernemers die mee willen doen kunnen een mail sturen naar Ondernemend Wijdemeren:
info@ondernemendwijdemeren.nl.