HUIZEN - Een kind een plezierige tijd laten beleven met ruimte om te ontdekken en te ontwikkelen. Een vertrouwde en stabiele omgeving bieden, zodat ouders met een goed gevoel gezin en werk kunnen combineren.


Kinderopvang Huizen is met kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang op diverse locaties in Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren dé grootste kinderopvangorganisatie in de omgeving.

Met vertrouwde, goed opgeleide pedagogisch medewerkers die kinderen enthousiast stimuleren. Elke dag weer.

Kinderdagopvang: De wereld ontdekken en ontwikkelen

Ouders kunnen naar het werk gaan met de geruststellende gedachte dat hun kind een fijne dag gaat beleven. Dat gevoel biedt Kinderopvang Huizen ouders graag. De kinderdagopvang biedt een vertrouwde plek met aandacht en warmte voor baby’s, dreumesen en peuters. Een plek waar ze mogen ontdekken, groeien en ontwikkelen.

Peuteropvang: Samen spelen, samen leren

Op de peuteropvang spelen kinderen tussen de 2 en 4 jaar lekker met leeftijdsgenoten. Dat is leuk en leerzaam. Er zijn tien verschillende peuteropvang locaties, waar peuters zich op een speelse manier ontwikkelen, in een sfeervolle, warme omgeving. Enthousiaste en deskundig opgeleide medewerkers stimuleren de peuters in de voorbereiding naar de basisschool.

Buitenschoolse opvang: Lekker relaxen na school

Even bijkomen na een dag school in een vertrouwde omgeving. In alle rust wat eten en drinken, net als thuis. Dat is wel zo fijn. Daarna kunnen kinderen kiezen uit een van de leuke activiteiten op het gebied van Theater&Muziek, Kunst&Cultuur, Sport&Spel of Natuur&Techniek. Ook gaan de medewerkers er geregeld met de kinderen op uit, wandelend naar de speeltuinen in de buurt of tijdens vakanties op uitstapjes. Liever even chillen of vrij spelen. Het kan allemaal op een van de buitenschoolse opvang locaties in Huizen, Blaricum of Eemnes, voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen. De medewerkers leiden je graag rond!