HILVERSUM - Heb jij tijd over en zou je die graag zinvol willen besteden?

Tijdens de Nationale Werkbezoekdag krijg je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen van twee organisaties uit de sector Dieren, Natuur en Milieu. Hierbij is volledig rekening gehouden met de coronaregels en werken we daarom uitsluitend met inschrijvingen.

Altijd al meer willen weten over de werkzaamheden bij de Dierenambulance of het Vogelhospitaal? Plan dan een afspraak in tijdens de Werkbezoekdag op woensdag 25 november 2020.

De Dierenambulance Gooi en Vechtstreek zet haar deuren open voor een kijkje in de meldkamer, maar ook in een ambulance zelf. Ga in gesprek met de werknemers zelf en kom er achter hoe afwisselend deze werkzaamheden zijn. We werken in blokken van een uur en er is plek voor max. 2 personen per uur.

Bij het vogelhospitaal te Naarden zijn er mogelijkheden te over. Zo zijn er werkzaamheden direct met de vogels, maar zelfs als je bang bent voor vogels zijn er mogelijkheden op deze fantastische locatie midden in groen. Zo kan je ook aan de slag als receptioniste en ontvang je de bezoekers, beantwoord je de telefoon en doe je wat administratieve taken. Werk je toch liever met dieren en ben je niet bang om vies te worden? Dan is vogelverzorger echt mooi en dankbaar werk. Ook hier werken we vanwege de corona uitsluitend op inschrijving om veiligheid te kunnen garanderen.

Nieuwsgierig geworden, meer informatie of wil je je graag inschrijven? Neem dan contact op met Monique Duurland van Versa Vrijwilligerscentrale, tel 06 – 47901207 of stuur een mail naar monique@vchilversum.nl Vanwege de coronaregels is inschrijving verplicht: www.versavrijwilligerscentrale.nl