'S-GRAVENLAND - Wil je ondanks de corona beperkingen toch met de boswachter op pad? Laat je dan in deze bijzondere online lezingen, van ongeveer anderhalf uur, meenemen de natuur in.

De eerste in de driedelige serie is op donderdag 15 april a.s. om 19:30. Dan neemt Luc Hoogenstein, bioloog en boswachter ecologie bij Natuurmonumenten, je mee naar het ontluikende jonge leven in de natuur op De Buitenplaatsen in 's-Graveland.

Op De Buitenplaatsen vinden de verschillende bijzondere dieren hun thuis. In het broedseizoen zijn dieren extra kwetsbaar. De dieren op De Buitenplaatsen hebben hier nog de ruimte om te wonen. Luc neemt je mee naar het ontluikende jonge leven in de Gooi en Vechtstreek. We nemen een kijkje bij de dassen, gaan op zoek naar reeën, bezoeken bijenhotels en we gluren in de nesten van aalscholvers. Ook krijg je het verhaal te horen achter de vele nestkasten die op Boekesteyn en Schaep & Burgh hangen.

Winnaar Groene Camera
Luc kennende kun je mooie foto's bij het verhaal verwachten: Luc was in 2019 de winnaar van de Groene Camera, de prijs voor de beste natuurfotograaf van Nederland en België.

Ben je enthousiast en wil je nog meer lezingen bij wonen? Dat kan op:
Woensdag 12 mei a.s. 19.30 uur - Laat je meenemen in de bijzondere wereld van vogels
Donderdag 10 juni a.s. 19.30 uur - Ga mee naar de wondere wereld van de insecten

Hoe reserveer je een plekje?
Boek een ticket voor deze interessante online lezingen via onze website. De kosten voor deze lezing zijn € 5,- voor leden van Natuurmonumenten en € 7,50 voor niet-leden. Aanmelden kan via: www.natuurmonumenten.nl/kraamkamer-buitenplaatsen

Ongeveer een uur voor aanvang ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan de online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.