HILVERSUM - Vandaag is de spiksplinternieuwe Albert Heijn in Hilversum Zuid geopend. Supermarktmanager Mees Molenaar en winkelcoördinator Mourad Talhaoui knipten het lintje door. De supermarkt heeft het nieuwste concept van Albert Heijn en biedt, ondanks de geringe grootte, een compleet assortiment voor de dagelijkse boodschappen. Je vindt er heel veel verse producten en met acht zelfscankassa’s gaat het afrekenen snel en gemakkelijk.

De Albert Heijn zit in de buurt met de bekende rode dakpannen in Zuid, aan de Bodemanstraat 9b. De eerste reacties van klanten op de nieuwe winkel zijn erg positief. “Ze zijn blij met de komst van een Albert Heijn in hun eigen wijk”, zegt Mourad Talhaoui. “We krijgen veel complimenten, over de moderne inrichting bijvoorbeeld en over ons grote versaanbod.”

Veel gemak

In Albert Heijn Bodemanstraat wordt gebruik gemaakt van elektronische schapkaartjes en er hangen overal grote beeldschermen die informatie bieden over seizoensproducten en recepten. Er zijn acht zelfscankassa’s. Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa.

Veel vers
Op het versplein hebben klanten keuze uit een zeer uitgebreid versaanbod. Behalve groente en fruit zijn er ook verspakketten, maaltijden en een groot aantal vega(n)producten. De moderne borrelwand biedt vleeswaren, tapas, olijven en kazen om heerlijke borrelplanken samen te stellen. Bij de bakkerij vind je verschillende soorten brood, taarten en hartige snacks. “Het is een gezellige wijkwinkel waar je bij uitstek terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. We hebben gewoon alles in huis”, aldus Mourad Talhaoui.

Albert Heijn aan de Bodemanstraat 9b in Hilversum is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur, op zondag van 11:00 uur tot 19:00 uur.