HILVERSUM - Vanaf dinsdag 15 december kunnen inwoners van het Hilversumse Van Riebeeckkwartier terecht bij een Albert Heijn in hun eigen buurt. De nieuwe winkel is van franchisenemer Bun en komt aan de Oosterengweg 70, in het pand van de PLUS die vandaag sluit. De meeste medewerkers van deze supermarkt gaan bij de Albert Heijn aan de slag. De opening is op dinsdag 15 december om 12:00 uur. Dan staan supermarktmanager Jonathan Kooistra en zijn team klaar om klanten te verwelkomen.

Het pand in winkelcentrum Riebeeck Galerij krijgt eerst een flinke opfrisbeurt. “Onze winkel gaat er eigentijds uitzien en wordt overzichtelijk ingericht”, vertelt Jonathan Kooistra. “Het totale winkelcentrum is ook eigendom van Bun en dat wordt op termijn opgeknapt en klaargemaakt voor de toekomst.”

Vers en voordeel
Bij Albert Heijn Riebeeck kun je altijd gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten. Er komt een ruim assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, verspakketten, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. “Ook valt voordeel bij ons niet te missen. We krijgen een grote Bonusstraat waar aanbiedingen handig bijeen staan. Bovendien vind je in de winkel meer dan 1.000 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje.”

Bekende gezichten
Klanten gaan meteen al veel bekende gezichten zien want nagenoeg alle voormalige PLUS-medewerkers komen in dienst bij Albert Heijn Riebeeck. Dankzij een speciaal opleidingsprogramma kunnen zij klanten straks goed adviseren. “Uiteraard zie je ook nieuwe gezichten. Deze medewerkers zijn afkomstig uit andere Albert Heijn-winkels. Iedereen heeft kort geleden kennis met elkaar gemaakt. Het klikt, er staat gewoon nu al één team! We kijken uit naar de opening van de winkel en naar de kennismaking met onze klanten”, aldus de supermarktmanager.