BUSSUM - De gitaarwinkel Gooise-Gitaren.nl in Bussum heeft sinds deze maand nieuwe openingstijden. Sinds afgelopen zaterdag 1 juli is de gitaarspeciaalzaak van Midden Nederland zes dagen per week geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Daarnaast is het bij de gezellige muziekwinkel de hele maand Summer Sale met kortingen tot wel 25 procent op alle gitaren.


De Gooise gitaarspecialisten zijn nu ook elke maandag open en zaterdag blijft de winkel een uurtje langer open. Alleen op zondag is de gitaarwinkel in het gezellige Gooi gesloten. De winkel heeft op alle doordeweekse dagen van de week een gespecialiseerde luthier / gitaartechnicus in de zaak staan die gitaren kan repareren, afstellen en upgraden. Daarnaast biedt Gooise-Gitaren.nl de mogelijkheid om versterkers te repareren.

In september zit de gitaarzaak precies tien jaar in het winkelpand direct tegenover het station Naarden Bussum. De winkel is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het adres voor gitaristen uit heel Nederland. Voor zowel startende gitaristen als ook ver gevorderde gitaristen heeft de gitaarwinkel een breed assortiment. En ook voor de verkoop van muziek gerelateerde artikelen zoals t-shirts van gitaarmerken of bands of vinylplaten kun je bij Gooise Gitaren terecht.

Grote internationaal bekende merken als Fender, Fender Custom Shop voor elektrische gitaren of Taylor Guitars of Martin Guitars voorr akoestische gitaren hebben de winkel in Bussum gekozen als exclusieve dealer. Een groot aantal klanten uit het hele land weet de winkel daarom steeds beter te vinden en bezoeken om die reden het Gooise dorp Bussum om de bekende gitaren uit te proberen en te vergelijken.

Voor het tienjarige jubileum dat de gitaarwinkel in het komende najaar viert zullen een aantal bekende artiesten een optreden komen geven en zal er nog een speciale kortingsactie plaatsvinden voor de trouwe klanten van de winkel. Gooise-Gitaren.nl zit in Bussum op de Stationsweg 40.

Gooise-Gitaren.nl op YouTube : https://www.youtube.com/watch?v=ZGbmEvSw3b0