BUSSUM - Vandaag ging de ingrijpend verbouwde Albert Heijn aan de Veerstraat 20 in Bussum weer open. De supermarkt heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Je vindt er veel meer verse producten zoals groente, fruit, maaltijdsalades, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. De winkel heeft meer zelfscankassa’s en biedt voortaan ook een stomerijservice.

“We zijn de eerste Albert Heijn in Bussum met het nieuwe concept. Je vindt bij ons veel meer vers”, vertelt supermarktmanager Yvette van der Raad. “Door de bredere gangpaden en overzichtelijk ingedeelde afdelingen is er meer ruimte in de winkel. We zitten al zo’n 30 jaar aan de Veerstraat. Maar nog nooit is de winkel zo mooi geweest als nu!”

Vers

Al meteen na binnenkomst van de vernieuwde Albert Heijn word je verrast met een wereld van verse groente en fruit. Gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en maaltijdsalades. Dry misting, een systeem dat de groente en het fruit goed op temperatuur houdt, zorgt ervoor dat alles langer vers blijft. Ook is er een citruspers waar je snel zelf versgeperste sinaasappelsap tapt. Klanten kunnen zelf snoepgroente zoals tomaatjes en minikomkommers scheppen. Bij de sushibar maken professionele chefs de hele dag verse sushi, sashimi en maki.

Borrelplanken
Bij de bakkerij komen verschillende soorten brood en broodjes uit eigen oven. Ook zijn er allerlei taarten, gebakjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Bovendien zijn er nu vers in de winkel gegrilde lekkernijen zoals kippenvleugels en gehaktballetjes. “Natuurlijk staan medewerkers klaar om je te adviseren over de nieuwste smaken en verrassende borrelplanken”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan de Veerstraat 20 in Bussum is open van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur en zondag van 8:00 tot 20:00 uur.