BUSSUM - Bij familiebedrijf Nonnekens Automotive kunt u al jaren terecht met uw Opel. Door de aansluiting bij TOP Merkspecialisten hebben ze hun vakmanschap nog verder uitgebreid. Het universele autobedrijf aan De Peppels 38-40 in Bussum is klaar voor de toekomst. Naast Opel zijn zij ook gespecialiseerd in Nissan en Citroën.


Bjorn en Bibian Nonnekens, de 3e generatie
Bjorn: “Als TOP Merkspecialist kunnen we onze klanten nog meer bieden. Er is grote behoefte aan universele garages met een merkspecialisme, dat merken we dagelijks. Klanten hoeven niet ver te rijden, wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om ook ingewikkelde storingen op te lossen. De kwaliteit van onze diensteverlening blijft op hetzelfde hoge niveau zoals men van ons gewend is.”

Alles onder één dak
Bibian: “Van onderhoudsbeurt tot APK en aircocontrole, van snelservice tot garantie, de klant vindt bij ons alles onder één dak. Wij zijn specialist in Opel, Nissan en Citroën maar hebben verstand van alle merken. Kwaliteit leveren en persoonlijke aandacht geven is de key waar het allemaal om draait! Daar gaan we voor, iedere dag opnieuw!

Specialist
Bjorn: “Wij kunnen onze klanten nu ook meer bieden op het gebied van hybride voertuigen en elektrische auto’s. Opelrijders kunnen met een gerust hart hun auto aan ons overlaten. Ons familiebedrijf bestaat niet voor niets al bijna 70 jaar! Daar zijn we trots op. Onze deuren staan open voor iedere rijder, wij hebben er alle vertrouwen in!”

Voor onderhoud en reparatie van uw Opel hoeft u Bussum dus niet te verlaten! Naast onderhoud en reparatie van uw Opel kunt u ook terecht met alle andere merken auto’s. Particulier en zakelijk. Nieuw en gebruikt. Heeft u een Opel of ander merk auto en woont u in Bussum, ga dan eens langs bij Nonnekens Automotive.