'S-GRAVELAND - Hey avonturiers, trek je wandelschoenen aan en ga zondag 17 december mee op avontuur met de boswachter door de buitenplaatsen van 's-Graveland! Deze superleuke wandeling is speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar en duurt ongeveer anderhalf uur.

Ontdek de natuur


Samen met de boswachter gaan we op ontdekkingsreis door de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen Boekesteyn en Schaep en Burgh. Wie wonen er in het bos en hoe leven ze? De boswachter weet alles en beantwoordt al jullie vragen. Vergeet niet een tasje mee te nemen om de gaafste dingen te verzamelen die je onderweg tegenkomt. En weet je wat zo cool is? Met al die schatten gaan we samen onze eigen kerstversiering knutselen!

Na het avontuur mag je gratis rondrennen en spelen in Speelnatuur van OERRR. Of je kunt een kijkje nemen bij restaurant Brambergen voor lekkere hapjes.

Handig om te weten voor onze kleine ontdekkers:


· Iedereen, zowel de grote mensen als de kinderen, meldt zich aan als deelnemer.
· Deze activiteit is superleuk voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar.
· Koop van tevoren je tickets online, zo ben je zeker van een plekje.
· Helaas mogen honden niet mee.
· Zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent. Vanaf 20 november 2023 is de 1e Kanaalbrug (Vreelandseweg-Zuidereinde) gesloten voor gemotoriseerd verkeer. Omleidingen zijn ingesteld: N201 naar 's-Graveland en vice versa. Voor meer informatie, zie onze website: https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/boekesteyn/nieuws/eerste-kanaalbrug-bij-s-graveland-afgesloten-tot-2024

Klaar voor een magische dag vol avontuur en creativiteit? Tot struins!

Informatie:

Voor wie: Gezinnen
Locatie: Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54B, 1243JJ ’s-Graveland
Datum en tijd: Zondag 17 december 11:00-12:30
Prijzen: Leden € 8.75, niet-leden € 12.50 en OERRR € 6.25, kind niet lid € 8.75
Voor vragen: T 035 - 656 30 80
Website: www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek