HILVERSUM - De Utrechtseweg (N417) in Hilversum, tussen de Hoorneboeglaan en de Noodweg, krijgt een nieuwe laag asfalt.


De weg krijgt in de toekomst een reconstructie, maar deze plannen zijn nog niet gereed. Om de Utrechtseweg tot die tijd veilig te houden, wordt er een dunne laag asfalt op de betonverharding aangebracht.

Omleiding

De werkzaamheden vinden plaats in 5 nachten; maandag 5 september tot en met vrijdag 9 september tussen 21.00 en 5.00 uur. Tijdens de werkzaamheden zijn er omleidingsroute’s. Verkeer vanuit Hollandsche Rading wordt met gele borden omgeleid via de Noodweg, Rading, Loosdrechtseweg naar de Diependaalselaan. Verkeer vanuit Hilversum wordt via dezelfde route omgeleid richting de Hollandsche Rading.

(Brom)fietsers en voetgangers kunnen van het naastgelegen fietspad gebruik blijven maken. Bij een calamiteit kunnen nood- en hulpdiensten over het fietspad langs de werkzaamheden rijden. Het openbaar vervoer heeft geen hinder van de werkzaamheden omdat deze buiten de dienstregeling plaatsvinden.

Meer informatie

Neem met vragen of klachten contact op met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800-0200600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. Volg de werkzaamheden ook via de regionale Facebookpagina Gooi en Vechtstreek: www.facebook.com/GooiVechtstreekNH.