HUIZEN – Jumper de Diersuper gaat een nieuwe winkel openen aan de Achterbaan in Huizen! Op woensdag 3 november wordt de opening groots gevierd. Jumper Huizen heeft ruim 500m2 huisdiervoordeel en is met recht dé plek voor het ruimste assortiment, aantrekkelijke prijzen en de beste service voor dieren en hun baas.

De nieuwe winkel is een ware belevenis voor alle dierenliefhebbers, hier is alles voor huisdieren namelijk te vinden onder één dak. Alle dierenvrienden kunnen hun hart ophalen bij de honden-, katten-, konijnen-, knaagdier en vogelproducten. Naast al het winkelen staan de winkelmedewerkers je graag te woord betreffende al jouw (huis)dier gerelateerde vragen!

Voor de vroege vogels: de eerste 25 bezoekers ontvangen woensdag 3 november een cadeaubon van 20 euro! Red je dit niet? Iedereen kan tijdens de opening rekenen op super scherpe acties, zo ontvang je op deze dag 20% korting op een product naar keuze*. Daarnaast kan je spetterende muziek van een bekende DJ verwachten en is er een rad van fortuin waar je vele prijzen kan winnen. Ook is er voor jouw huisdier veel te proeven.

Ook zo’n zin om langs te komen in onze nieuwe winkel? Je kan gratis parkeren bij het parkeerdek Koperslagerplein en huisdieren zijn natuurlijk van harte welkom!

We hopen je snel te mogen verwelkomen!

*Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.