HILVERSUM - Oud-studenten van MBO College Hilversum, Horeca & Facility, organiseerden samen met huidige studenten benefietweken in lesrestaurant du Roc. Ook is er €2700 opgehaald voor het goede doel: Het Vergeten Kind.

Op drie dinsdagen in maart en april hebben oud horeca-studenten een viergangendiner verzorgd voor ruim 250 gasten. Er werd op sterrenniveau gekookt.

Naast het viergangendiner met een wijnarrangement was er ook een veiling om geld op te halen voor het goede doel Het Vergeten Kind. Docenten van Horeca & Facility hebben zelf gekozen voor dit goede doel omdat ze graag echt wat tastbaars terug wilden doen voor kinderen in Nederland. Tijdens deze avonden vertelden ambassadeurs van Het Vergeten Kind over hoe belangrijk is dat kinderen in Nederland zich gezien en gehoord voelen. Want 100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen.

Over het ROC van Amsterdam - Flevoland

Het ROC van Amsterdam - Flevoland verzorgt middelbaar beroepsonderwijs op vier niveaus binnen vijfentwintig onderwijssectoren. Het ROC van Amsterdam biedt ruim 300 verschillende opleidingen aan en het ROC van Flevoland zo'n 130 opleidingen. Het middelbaar beroepsonderwijs wordt op de verschillende mbo-colleges gegeven. Het ROC van Amsterdam heeft negen mbo-colleges in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Hilversum. Het ROC van Flevoland is zowel in Almere als in Lelystad gevestigd. Het onderwijs op de mbo-colleges is kleinschalig georganiseerd, een student heeft voornamelijk te maken met de afdeling waar zijn of haar opleiding onderdeel van is. Het ROC van Amsterdam - Flevoland kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardig onderwijs met veel aandacht voor de individuele student. www.rocva.nl, www.rocvanflevoland.nl.