HILVERSUM - Poké Perfect opende 26 februari een nieuwe locatie op Groest 66 in Hilversum. De succesformule blijft op volle toeren draaien sinds de opening van de eerste locatie aan de Amsterdamse Prinsengracht, toen Poké Perfect al snel een grote fanbase wist op te bouwen.

Het healthy-foodconcept is groot voorstander van een gezonde en bewuste levensstijl en de poké bowls zijn perfect voor mensen met een druk leven die bewuste keuzes willen maken. Vandaag de dag telt het concept elf vestigingen in Amsterdam, Almere, Den Bosch, Dordrecht, Leiden, Nijmegen en Utrecht. Daar komt nu een twaalfde vestiging bij en binnenkort staan openingen in Den Haag, Deventer en Alphen aan den Rijn op de planning. Poké Perfect opende in 2016 het eerste pokérestaurant van Nederland en is inmiddels een begrip.

Poké Perfect Hilversum
Deze nieuwste aanwinst van Poké Perfect is gevestigd in de plint van winkelcentrum Hilvertshof aan de drukke Groest, middenin het centrum van Hilversum. Quinta Witzel, mede-eigenaar van Poké Perfect: "Toen dit pand in Hilversum vrijkwam, wisten we meteen dat dit een plek was waar wij graag een Poké Perfect wilden openen. Hilversum heeft een erg leuk en uitgebreid centrum met een mooie horecastraat, maar miste nog een goede pokézaak. Voor ons was het duidelijk dat wij een goede aanvulling zouden zijn. We hopen een brede doelgroep te bedienen, van zowel winkelend publiek als omwonenden en mensen die werkzaam zijn in Hilversum en omstreken."

Sushi in een bowl

Poké Perfect is expert in de poké bowl: een gezonde, snelle en volwaardige maaltijd die een goed alternatief is voor het gebruikelijke fastfood. Het van origine Hawaiiaanse gerecht - ook wel bekend als sushi in een kom - zorgt met haar kleurrijke karakter voor instant happiness. Het gevarieerde menu biedt verrassende combi's en verschillende signature dishes, zoals The Witzel met zalm, avocado en komkommer. Ook is er de mogelijkheid een eigen bowl samen te stellen. Van de basis tot de toppings en de saus, alle favoriete ingrediënten kunnen worden samengevoegd.

Oprichters

Quinta en Gerrit Jan zijn opgegroeid in een warm gezin van vijf kinderen. Het familiegevoel is de fundering van Poké Perfect - ook zus Anna werkt bij het bedrijf - en wordt in iedere zaak doorgevoerd. Passie en toewijding is waar het om draait bij Poké Perfect – voor de producten, de gasten en het bedrijf. Duurzaamheid staat ook hoog in het vaandel. Producten komen zoveel mogelijk van lokale boeren en alle ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen. De met aandacht geselecteerde leveranciers - de cherrytomaatjes groeien bijvoorbeeld in Amsterdam Osdorp - leveren dagelijks verse ingrediënten af bij alle locaties, zodat het weggooien van voedsel zoveel mogelijk wordt beperkt. Poké Perfect heeft in alle zaken zitmogelijkheden, maar ook het afhalen en laten bezorgen van de bowls is mogelijk.

Met de openingen in Hilversum, Deventer en Den Haag stopt het pokésprookje niet. Door een recente investering van het Italiaanse Poké House wil Poké Perfect in de nabije toekomst 25 nieuwe vestigingen openen in de Benelux en zoekt daar momenteel franchisenemers voor.

Poké Perfect Hilversum is vanaf 26 februari te vinden op Groest 66 en is zeven dagen per week geopend van 11:30 tot 21:00 uur.

Kijk voor meer informatie op pokeperfect.nl.