ANKEVEEN - Vrijdag vanaf 15 uur tot laat in de avond in Ankeveen op volle maan: Holistisch arts en gezondheid en succestrainer Roy Martina komt mensen met zijn licht en wijsheid helen. Als quantum genezer heeft hij wereldfaam gemaakt door 1000den mensen te helpen en levensveranderende inzichten te geven.

Zijn missie is mensen in onvoorwaardelijke liefde klaar te maken voor de nieuwe wereld.

Na zijn sessies overwint en overstijgt elke deelnemer voor altijd zichzelf door een vuurloop te mogen doen en met de WIm Hof ademmethode onder kundige begeleiding een ijsbad te nemen.

Normaal kosten deze ceremonies apart al 100den euro's, maar Roy en vele teamleden doen dit vrijwillig thuis bij Quantum hypnose heler sifu Fabian. Zo kunnen ook minder bedeelden dit 7 uur durende event voor €99 meemaken. En lukt het niet om te komen, kan dit ook vanuit je luie stoel online via een link die je voor €22 kan krijgen. Je gaat dan toch met Roy en een aangepast programma heel actief veel thuis meedoen en kan je het met de erbij aangeboden opnamen ook nog vaker doen. Daarbij gaat ook nog eens de opbrengst 100% naar arme blinden voor oogoperaties, waardoor in juli in Kenia 150 cataract patiënten blijvend weer helder kunnen zien.

Ieder eindigt dit event met blijvende superkrachten, of je meedoet of niet, er ontluikt een verborgen mogelijkheid in je. Roy Martina heelt mensen en maakt je potentieel om je succes-leven in je los.

Nog enkele plaatsen vrij via https://www.quantum-awakening.nl/full-moon-quantum-event/agenda