HILVERSUM - Op 7 september hebben HilverZorg en Holland Food Service een meerjarenovereenkomst voor het aangaan van hun samenwerking op een feestelijke wijze getekend. Vanaf halverwege september gaat Holland Food Service alles op het gebied van eten en drinken leveren bij de 7 zorginstellingen van HilverZorg. Middels een aanbesteding, die begeleid is door CareFacilitair Pieter van der Wal en Bastiaans Consult BV Stefan Bastiaans, is Holland Food Service als dé leverancier gekozen met de meeste waarde levering tegen de beste prijs.

De visie van HilverZorg is dat ieder mens uniek is, met een eigen levensverhaal en een eigen sociaal netwerk. Juist daarom doet de organisatie er alles aan dat bewoners en medewerkers zichzelf kunnen zijn. In de samenwerking met Holland Food Service staat aandacht, verrassen en verbinden centraal met als voornaamste doel om bewoners gelukkig ouder te laten worden met elke dag eerlijk, vers en smakelijk eten en drinken. Beide partijen gaan een intensief partnerschap aan waarbij variatie in voeding, keuzevrijheid, kwaliteit, presentatie en gastvrijheid speerpunten zijn. De te creëren klantverrassingen en geluksmomenten sluiten uitstekend aan bij de doelstelling van HilverZorg om de beste gastvrije zorg te bieden. Door de digitale platforms biedt Holland Food Service de gewenste ondersteuning op het gebied van bestelgemak en wordt real-time inzicht gegeven in cijfers, data en budgetten.

HilverZorg biedt zorg gedurende alle levensfases in het proces van ouder worden. Van thuis en in de wijk tot in de veilige omgeving van het woondiensten- of expertisecentrum. Met kleinschalige, integrale zorg stellen zij hun klanten in staat hun leven in te richten zoals zij dat zelf willen. Nu en in de toekomst. Holland Food Service levert alles wat met eten en drinken te maken heeft aan een groot aantal zorginstellingen in Nederland. Met een eigen productiekeuken, logistieke dienstverlening, gespecialiseerde toeleveranciers en gepassioneerde medewerkers biedt Holland Food Service een optimaal, integraal proces waarbij aandacht centraal staat.

Op naar een succesvolle & gelukkige samenwerking!