HILVERSUM - Met Hilversum Actief willen we U een podium bieden om uzelf te presenteren aan het Hilversumse publiek. Sportverenigingen, dansscholen, zanggroepen, maatschappelijke organisaties, muziek- en cultuurverenigingen en iedereen die verder actief is in Hilversum zijn van harte welkom!

Meer cultuur
Het afgelopen jaar deden steeds meer cultuurorganisaties mee aan de Hilversum Actief. Doordat er veel mensen komen is het ook voor cultuurorganisaties een kans om zich aan hen te presenteren. Dit jaar willen we daar nog meer aandacht aan geven door een apart cultuurprogramma te maken. Wij bieden het ideeëntheater ter beschikking voor diverse verenigingen die wat willen presenteren en maken hier 1 programma van. Wij stellen het ideeëntheater, inclusief geluidsinstallatie, beschikbaar. Daarmee krijgen cultuurorganisaties volop de gelegenheid om samen met (sport)verenigingen aanwezig te zijn. Kijk voor meer informatie op www.ideeentheater.nl.

Doet u Mee?
Uw vereniging kan zich middels het aanmeldingsformulier of via de website (www.hilversumactief.nl) opgeven. Laat ons weten of u mee wilt doen, ook als u nog niet weet wat het programma wordt. Op die manier kunnen we uw vereniging meenemen in onze uitingen. Als u vorig jaar aanwezig bent geweest kunt dit als extra opmerking aangeven. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.