S-GRAVELAND - Bewonder vrijdag 17 maart de krokussen op de ’s-Gravelandse buitenplaats Jagtlust van dichtbij. Deze wandeling met de boswachter duurt anderhalf uur.


De krokussen op Jagtlust zijn elk voorjaar weer een bezienswaardigheid. Het gazon voor de fraaie theekoepel ziet dan paars van deze prachtige voorjaarsbloeiers. Ga mee met de boswachter en ontdek nog meer bijzonders tijdens deze wandeling. Zoals het historische speelhuisje voor kinderen, het hunebed, de grot, het oude landhuis en de '12 apostelen'.

Ontdek buitenplaats Jagtlust waar natuur en cultuur samengaan. Tijdens deze wandeling staan de hoogtepunten centraal, bijvoorbeeld de geschiedenis, de bewoners, bomen of planten. De historische 's-Gravelandse Buitenplaatsen hebben elk hun eigen karakter. Leer ze allemaal kennen!

Handig om te weten:

· Koop van tevoren je tickets online.
· Honden kunnen niet mee.
· Zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent.
· Bij Jagtlust is geen parkeergelegenheid; kom daarom zoveel mogelijk met de fiets. Eventueel kun je gebruik maken van de parkeergelegenheid bij buitenplaats Hilverbeek, Leeuwenlaan 5 in 's-Graveland. Het is dan ongeveer 10 minuten lopen naar Jagtlust

Informatie
Voor wie: Volwassenen
Locatie: Jagtlust, Leeuwenlaan 42, 1243 KB ‘s-Graveland
Voor vragen: Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, 035 - 656 30 80
Datum en tijd: Vrijdag 17 maart 14:00 tot 15:30 uur
Prijzen: lid € 7,00, niet lid € 10,00
Website: www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek