GOOI - Voor veel mensen is Pasen een feestdag om te delen; samen met je familie aan tafel. Dat ziet er dit jaar anders uit dan anders. Om er dit jaar tóch iets bijzonders van te maken kun je een Paas high tea laten bezorgen; een pakket vol lekkers, vers samengesteld in de Wintertuin, en bij je thuis bezorgd. In Baarn, Soest en Eemnes doen men dat gratis, daarbuiten (tot 15 km) voor €5. Wintertuin bezorgt in overleg met u op vrijdag 10 en zaterdag 11 april.

In navolging van hun succesvolle Kerst-High-Tea, was theetuin Wintertuin Experience in Baarn volop bezig met de voorbereidingen voor hun Paas-High-Tea, toen bleek dat ze op 15 maart als gevolg van de Corona-maatregelen direct hun deuren moesten sluiten. Net als veel andere horecaondernemingen, treft de Corona-crisis de Wintertuin flink. Alle vaste en flexibele medewerkers zitten thuis, de escaperooms gingen dicht en het regende annulering. Niet alleen voor de escaperooms, maar ook voor veel high tea's – ondertussen het signatuur-item op de kaart van de Wintertuin - en dus ook voor de Paas high tea die gepland stond in het paasweekend van 11 en 12 april.

Nu iedereen zoveel mogelijk binnen moet blijven, was de keuze een logische; als mensen niet naar de Wintertuin kunnen komen voor de High Tea, dan komen we die gewoon brengen! Pasen is echt zo'n moment om als gezin aan een paasontbijt of paasbrunch te zitten. Het is al jammer genoeg dat dat niet kan met andere mensen van je familie, dus dan is het leuk om het thuis samen extra gezellig te maken. En omdat zoveel mensen het thuis nu extra pittig hebben, is een feestelijk moment als de paas high tea een fijn welkom.

Wintertuin heeft een Luxe Paas high tea én een Kids high tea; vers gemaakt in de Wintertuin en inclusief handleiding aangeleverd in gesloten doosjes in onze prachtige Wintertuin-kasjes.Bestellen kan tot uiterlijk vrijdag 10 april tot 12:00 uur. We bezorgen op zaterdag 11 en zondag 12 april. De high teas kunnen een dag in de koelkast bewaard worden.Meer informatie op: https://wintertuinexperience.nl/paas-high-tea/