GOOI - Van vrijdag 17 t/m zondag 19 december heeft in spiegeltent Salon Perdu op landgoed Zonnestraal in Hilversum de eerste editie plaats van WinterWonderfeel. Gastheer Lucas De Man presenteert een afwisselend, sfeervol programma met poëzie, dans en veel muziek, van kamerkoor en trombonekwartet tot singer-songwriter. Tickets voor de zes voorstellingen in drie dagen zijn nu te koop via www.wonderfeel.nl.

Gedreven door het succes van Wonderfeel in coronatijd, komt het zomerfestival nu met een winterse primeur op landgoed Zonnestraal in Hilversum. WinterWonderfeel is een voorstelling van zo’n 75 minuten vol hartverwarmende muziek en winterverhalen in de sfeervolle, verwarmde spiegeltent Salon Perdu. Lucas De Manis de gastheer en verteller. Tal van musici en andere artiesten passeren de revue, onder meer Cappella Amsterdam, het Bruckner Quartet, dichter Ingmar Heytze , violisten Lisa Jacobs en Noa Wildschut , mezzosopraan Karin Strobos , singer-songwriters Eva van Manen en Sabrina Starke en aerial dance-ensemble Bencha Theater . Na afloop stoken we buiten het vuur op en kan er, al dan niet met een glas glühwein in de hand, worden meegezongen met de winterse kampvuurklassiekers van De Meezingbende.

Festivaldirecteur Tamar Brüggemann: “WinterWonderfeel is een plek om samen te komen in een periode waarin iedereen op zoek is naar warmte. Met ruimte voor nieuwe rituelen en tegelijkertijd dat ouderwetse midwintergevoel.”

Locatie: Landgoed Zonnestraal, Loosdrechtse Bos 19, Hilversum

Dagen en tijden: vr 17 dec, 17.30 & 20.30 uur, za 18 dec, 17.30 & 20.30 uur, zo 19 dec, 14.00 & 17.00 uur

WinterWonderfeel wordt georganiseerd door Wonderfeel, het grootste buitenfestival voor klassieke muziek dat in de zomer van 2021 zijn zevende editie beleefde in het natuurgebied Schaep en Burgh in ’s-Graveland.