ALMERE - Vandaag kondigen SenS Online Marketing en Almere City FC een nieuwe online voetbalgame aan. Vanaf 16 augustus kun je jezelf onderscheiden als kenner van de rest van de Nederlandse ‘bondcoaches’ op de voetbaltribune. De nieuwste gratis online game, ontwikkeld door SenS Online Marketing hoofdsponsor van Almere City FC, is een variant op het populaire TOTO-spel en richt zich speciaal op businessclubleden en supporters van Almere City FC.

De SenS Prediction Game is een progressive web-app, waarbij iedere week de uitslagen van drie verschillende wedstrijden in de divisie voorspeld kunnen worden. Ook is er iedere week een extra voorspelling voor een wedstrijd uit een andere competitie.

Fanatieke voetbalsupporters maken kans op gesigneerde voetbalitems van Almere City FC met deze nieuwe prediction game. Elke maandag worden aan de hand van de meeste correcte voorspellingen via Sensgame.nl de weekwinnaars bekendgemaakt.

Businessclubleden en supporters van Almere City FC kunnen zich nu registreren voor de prediction game via www.sensegame.nl. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Jong PSV op 16 augustus kunnen deelnemers hun voorspellingen in de game bijhouden. De daarop volgende week wordt de eerste weekwinnaar bekendgemaakt. Inschrijven na de eerste competitieronde is mogelijk, maar verkleint de kans om in prijzen te vallen in verband met het achterlopen in de puntentelling.