HUIZEN - Op 27 juni aanstaande organiseert HSV De Zuidvogels het Bavaria Business Event, een leuk netwerkmoment voor het bedrijfsleven in Huizen en de rest van 't Gooi. De bezoeker kan genieten van leuke en verrassende consumpties van Slagerij Spoelder uit Laren en een bijzondere spreker. Drankenleverancier Bavaria was enthousiast over onze ideeën en heeft haar naam er aan verbonden waarmee het Bavaria Business Event is ontstaan.

Op de eerste editie staat het thema Veilen centraal. Een onderwerp waar veel ondernemers niet mee bekend zullen zijn en zich daarbij ook niet realiseren wat dit voor hun onderneming kan betekenen. Een niet voor de hand liggende invalshoek voor het ondernemerschap en juist daarom interessant. Hans Winter van BVA Auctions (het online veilinghuis van Europa) komt over zijn vak vertellen: „Van faillissementsveiling naar verkoopkanaal."

Na deze interessante lezing volgt een echte veiling. De sponsoren van HSV De Zuidvogels hebben belangeloos een aantal leuke kavels ter beschikking gesteld en de opbrengst van de veiling komt ten goede aan de vereniging.

Tussendoor en nadien is er voldoende ruimte om met andere ondernemers te netwerken, onder het genot van een lekker hapje en een goede Bavaria. Ook zal er gezorgd worden voor muzikale omlijsting.

Het event begint rond de klok van 5 uur in de middag en zal rond de klok van 9 uur eindigen. Voor wie dat wenst, is er een shuttleservice beschikbaar, want alcohol en verkeer is en blijft een slechte combinatie.

De toegang is gratis, inschrijving via de website van HSV De Zuidvogels is wel gewenst via het adres www.hsvdezuidvogels.nl/bavariabusinessevent. Aldaar ook meer informatie over dit netwerkmoment voor werkend Huizen en omstreken. Er is plek voor maximaal 120 bezoekers, vol is vol.

Voor meer informatie:
Rolf van Essen | Commerciële Zaken HSV De Zuidvogels
commercielezaken@hsvdezuidvogels / 06-27876848