HUIZEN - Laagdrempelig, snel en dynamisch. Dat is padel. Nog nooit groeide een sport zo hard in Nederland. En Coronel Sports groeit daarin mee. Zij zijn verheugd dat de vier gloednieuwe outdoor padelbanen zijn geopend, als aanvulling op de twee bestaande padelbanen en het aanbod aan sportfaciliteiten in het sportcentrum op de IJsselmeerstraat in Huizen.

Populariteit blijft stijgen


Padel is een populaire racketsport die met z’n vieren wordt gespeeld op een baan omringd door glazen wanden. Het is een sport die toegankelijk is voor spelers van alle leeftijden en niveaus.

Zelfs zonder les kan je al snel een leuk potje spelen. Vanaf april worden er elke maand toernooien en wedstrijden georganiseerd bij Coronel Sports. Zo kan iedereen uit de regio op een leuke manier kennismaken met padel of de gevorderde speler zijn skills verbeteren.

Evenementen programma


Om de opening van de nieuwe padelbanen te vieren, organiseert Coronel Sports vanaf deze week diverse leuke activiteiten. “We willen toegankelijk zijn voor zowel de beginner als gevorderde spelers. Vanaf april kan dan ook iedereen zich inschrijven voor leuke padel events bij ons op de club. Wij gaan er elke dag een feestje van maken!” aldus Klein, mede-eigenaar van Coronel Sports. De inschrijving voor de events start aankomend weekend. Iedereen kan zich inschrijven voor een beginners clinic, King or Queen of the Court of toernooien op de website van Coronel Sports www.coronelsports.nl/padel

Sport & lifestyle

Er wordt ook veel aandacht besteed aan het buitenterras. “De buitenlounge wordt binnenkort volledig vernieuwd en vergroot en zal tijdens mooie dagen een fantastische plek zijn om na het sporten nog even te relaxen en na te genieten. Ons horecagedeelte binnen, en straks het vernieuwde terras buiten, is daar uitermate geschikt voor. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je niet gesport hebt en even gezellig een drankje wil komen doen.” zegt Tim Coronel, eigenaar van Coronel Sports. “Genieten van een gezonde smoothie of gewoon een lekker biertje drinken met je vrienden. Wat wil je nog meer?”, sluit Coronel af.

Ga naar www.coronelsports.nl/padel voor het laatste nieuws en de evenementenagenda.