HUIZEN - Toen wij het initiatief namen tot deze online veiling, hadden we nooit gedacht zoveel reacties te krijgen van onze sponsoren. Bedrijven uit Huizen, sponsoren van onze vereniging, die hun producten ter beschikking stellen of leuke goodies kochten en aan ons gaven. Bedenk eventjes dat dit niet voor het eerst is. Veel sponsoren zijn al betrokken bij de club, op vele manieren. Het is overdonderend.

Al met al is er sprake van een ontzettend leuk aanbod op de site van BVA Auctions. Van mondkapjes tot bodywarmers, van iPads tot gesigneerde shirts van o.a. Vincent Vermeij en Nordin Amrabat. Van dozen wijn tot zelfs auto's.

Alleen voor sponsoren?

Ja en nee. Blader eens door het aanbod en kijk of er iets tussen zit voor jezelf of om cadeau te doen. Of je ziet iets wat je interessant vind voor je bedrijf. Wie weet pak je een interessant item mee en heb je wat leuks voor de feestdagen! Een geweldige kans om iets moois te kopen en de clubkas van Zuid aan te vullen. Een absolute win-win dus!

Moeilijk?
Zeker niet. Je maakt een account op de site van BVA Auctions aan en je kan bieden. Simpeler kun je het niet krijgen.

Wanneer?
De veiling is online, je kunt de kavels al bekijken.
Morgen 26 november 17.01 uur start de veiling ook echt. Hij sluit op 8 december om 20.01 uur.

Wil je alle items in het echt zien? Dat kan. Op 28 november a.s. is er een kijkdag. Je kunt de kavels dan ‘in het echie’ zien op Nijverheidsweg 9, 1271 EA Huizen. Er is gelegenheid tussen 10.00 uur en 12.00 uur.

Is jouw bod het hoogste bod? Je krijgt van BVA Auctions een betaallink toegezonden. De kavels zijn op zaterdag 15 december tussen 10 en 12 uur af te halen op hetzelfde adres aan de Nijverheidsweg.

Oh ja. De opbrengst van de veiling is voor de vereniging!