HUIZEN - Huizer Lawntennisclub De Kuil aan de Crailoseweg kondigt met trots de opening aan van twee (state-of-the-art) padelbanen op haar terrein. Deze nieuwe toevoeging aan de club biedt alle Kuilleden de mogelijkheid om te genieten van een van de snelst groeiende sporten ter wereld.

De nieuwe padelbanen zijn ontworpen volgens de hoogste normen en bieden spelers een uitstekende speelervaring. Ze zijn voorzien van hoogwaardige kunstgrasoppervlakken die zorgen voor een optimale balrespons en spelplezier. Bovendien zijn de banen uitgerust met de nieuwste verlichtingstechnologie, waardoor spelers ook 's avonds kunnen genieten van hun favoriete sport.

"Wij zijn heel blij om onze leden deze toevoeging te kunnen bieden", aldus Patrick Eppink, bestuurslidpadel bij De Kuil. “Padel is een energieke sport dat zowel beginners als ervaren spelers aanspreekt. Wij geloven dat de nieuwe padelbanen een mooie aanwinst zijn voor onze club en een populaire bestemming zullen worden voor padelliefhebbers uit de omgevingdie, als zij lid worden lid van onze vereniging, onbeperkt -en het gehele jaar- hun sport kunnen beoefenen."

6 April; Open Dag en feestelijk opening padelbanen


De Kuil viert de opening van de padelbanen met een feestelijk en actief evenement op zaterdag 6 april. De feestelijkheden zijn vrij toegankelijk voor zowel leden als niet-leden en bieden iedere belangstellende de gelegenheid om kennis te maken met padel. Er zullen demonstratiewedstrijden worden gespeeld door professionals en men kan zich inschrijven voor clinics. De openingshandeling is om 12.30 uur en wordt verricht door o.a. wethouder Fleur van der Kleij.

De Kuil is prachtig gelegen aan de rand van het Goois Natuurreservaat tegenover zwembad Sijsjesberg. De club beschikt naast de nieuwe padelbanen over 6 gravel en 6 all-weather tennisbanen waardoor het mogelijk is gedurende het gehele jaar de tennis- en padelsport te beoefenen. Een gezellig clubhuis biedt de nodige ontspanning na inspanning.

Voor wie het nog niet weet; Padel is een combinatie van tennis en squash en heeft de afgelopen jaren zeer aan populariteit gewonnen in Nederland. Met de opening van de twee nieuwe padelbanen streeft tennisclub "De Kuil" ernaar om aan deze groeiende vraag te voldoen en haar leden een gevarieerd sportaanbod te bieden.