HUIZEN - De FC Utrecht Experience komt naar De Zuidvogels in de herfstvakantie! Op 15 en 16 oktober worden jeugdspelers van Zuidvogels (maar ook voor wie wil!) door trainers van Zuidvogels én FC Utrecht volgens het systeem van FC Utrecht getraind.

Beleef tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp op HSV Zuidvogels van 15 tot 16 oktober hoe het is om te trainen als een echte FC Utrecht speler. De Voetbaldagen waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

Voor wie?
De FC Utrecht Voetbaldagen zijn voor iedereen (jongens én meisjes dus) van 7 tot en met 13 jaar oud. De indeling van de teams vindt plaats op basis van leeftijd. Lidmaatschap van De Zuidvogels is niet verplicht: het is bedoeld voor alle kinderen die interesse hebben.

Wie zijn de trainers?
De Voetbaldagen staan onder leiding van een Hoofdtrainer van de FC Utrecht Academie, jeugdtrainers van HSV de Zuidvogels die extra worden opgeleid, talentvolle trainers van RAC-clubs en assistent-trainers van FC Utrecht.

Wat is het programma?
Het programma is een mooie mix van trainingen, wedstrijdvormen en inspirerende en leuke activiteiten. Een dagprogramma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

9:00 uur Ontvangst
9:15 uur Welkomstwoordje en warming-up
9:30 uur Trainingsprogramma met fruit- en drinkpauze
12:00 uur Lunch
13:00 uur Training
14:30 uur Toernooi
16:00 uur Ophalen door de ouders

Wanneer en waar is het?
Het FC Utrecht Voetbaldagen worden gegeven op 15 en 16 oktober bij HSV Zuidvogels, Bestevaer 3, 1271 XZ Huizen.

Wat krijg je?
Lunch, drankjes en tussendoortjes zijn bij de prijs inbegrepen. Bij dit evenement is het Nike FC Utrecht trainingstenue verplicht. Mocht het tenue al in je bezit zijn, dan kan hoef je tijdens het aanmelden geen €25,- te betalen. Daarnaast krijg je een FC Utrecht Goodiebag met o.a. 2 kaartjes voor een thuiswedstrijd van FC Utrecht!

Meerdere kinderen uit één gezin? Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geven wij korting van €10 voor elk extra kind!

Inschrijven
Je kunt je inschrijven via de website van Ubuntu Sport. Deze is te bereiken via het gemakkelijk te onthouden website adres (dus geef 'm ook door aan je vriendjes en klasgenootjes) www.hsvdezuidvogels.nl/fcutrechtexperience.