HUIZEN - Op 2 en 3 mei is er een FC Utrecht Voetbalkamp voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar bij HSV De Zuidvogels in Huizen. Het FC Utrecht Voetbalkamp staat onder leiding van een Head of Coaches van de FC Utrecht Academie. Er wordt een programma samengesteld door de professionals uit de FC Utrecht Academie dat motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

HSV Zuidvogels biedt haar leden, maar ook niet leden uit de regio, van 7 tot en met 13 jaar hiermee een kans om in de meivakantie deel te nemen aan kwalitatief hoogwaardig extra voetbalaanbod. Dit is echter niet het enige voordeel voor de club. Tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp biedt FC Utrecht talentvolle trainers van HSV Zuidvogels namelijk de kans om extra opgeleid te worden door FC Utrecht.

Tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp wordt er, natuurlijk, gewerkt aan de voetbalvaardigheden. Daarnaast komen ook de mentale- en sociale vaardigheden naar voren. Het voetbalprogramma zal lekker buiten plaatsvinden, waar we gaan werken aan onze techniek! Daarnaast is er de tweede dag ook nog een speciale gast, dat wil je toch niet missen?

Schrijf je nu hier in: https://fcutrecht.football-experience.com/