HUIZEN - In de 1e Klasse A heeft SV Huizen een gemakkelijke middag gehad tegen het laag geklasseerde BOL uit Broek op Langedijk. De groen-gelen hadden het duel bij rust feitelijk al beslist om uiteindelijk met 5-0 te zegevieren.

Het betere Huizen slaat halverwege de eerste helft in kort tijdsbestek tweemaal toe waarna het verzet van de Langedijkers direct is gebroken. In beide gevallen is het Sebastian van Kammen die een vrije trap achter keeper Steven Boon schiet. Zoals eerder dit seizoen gaan de BOL-koppies hangen en de thuisploeg neemt nog voor rust verder afstand door doelpunten van Tristen Kroeze en Tim Krux.

Huizen speelt de wedstrijd in de tweede helft gecontroleerd uit al weet Krux nog wel voor een tweede keer raak te koppen uit een corner van Van Kammen met een 5-0 eindstand, en een voorlopige derde plaats tot gevolg.