ENSCHEDE - Nederlands jeugdinternational en Ajax-speelster Justine Brandau kiest voor de begeleiding van FlowSports. De 18-jarige verdediger begon haar carrière bij BFC en NVC. In haar laatste seizoen bij NVC was Justine aanvoerder van JO17-1, waarna ze in het seizoen 19/20 de overstap maakte naar het Ajax Talententeam. Doordat de competitie van het talententeam stil ligt, traint Brandau met het eerste elftal mee. Op 30 oktober jongstleden, mocht de jonge vleugelverdedigster op bezoek bij PEC Zwolle twintig minuten voor tijd invallen.


“Mijn doel is om de komende jaren structureel op het hoogste niveau in Nederland mee te doen. Niet alleen trainingen, maar ook wedstrijden spelen. FlowSports was de eerste partij waar ik aan dacht om mij te ondersteunen tijdens mijn carrière. En het gevoel was vervolgens meteen goed,” aldus Justine Brandau.

“Als je Justine ziet word je gelijk vrolijk. Het enthousiasme spat ervan af en dat zorgde direct voor een klik. Iets waar wij – naast de sportieve ambitie en potentie – erg veel waarde aan hechten. Wij gaan er samen met Justine alles aan doen om het maximale eruit te halen,” besluit Leoni Blokhuis.