HILVERSUM - Ruim 6.500 hardlopers staan op zondag 14 april in de startblokken voor de 20e editie van de KiKa Hilversum City Run. Met duizenden hardlopers van elk niveau en alle leeftijden is dit het grootste eendaagse sportevenement van het Gooi en omstreken. Nieuw dit jaar is het wandelonderdeel: de 600 jaar Hilversum Walk. Ruim 300 vrijwilligers helpen jaarlijks mee om het evenement tot een geweldig succes te maken. Sportorganisatie Le Champion is nog op zoek naar versterking van het vrijwilligersteam.

Een groot aantal vrijwilligers heeft zich al gemeld, maar de organisatie is nog hard op zoek naar vrijwilligers, die willen en kunnen helpen tijdens deze sportieve dag. Op stempelposten, als verkeersregelaars of als parcoursmedewerker. Ook voor taken zoals het opbouwen en begeleiden van de start en finish worden nog vrijwilligers gezocht. Voor iedereen is een passende taak. Kom jij op zondag 14 april het vrijwilligersteam versterken?

Samen een mooie dag


Je krijgt op de dag van het evenement uitleg van een groepsleider, die ervoor zorgt dat je de juiste instructies en ondersteuning krijgt. Le Champion waardeert haar vrijwilligers enorm. Naast een hele gezellige dag waarbij je een prachtig sportevenement samen mogelijk maakt, krijg je als bedankje het exclusieve KiKa Hilversum City Run runningshirt, een lunchpakket en een borrel na afloop.

Aanmelden


Ben je enthousiast geworden en wil je graag vrijwilliger zijn bij de KiKa Hilversum City Run? Meld je dan nu meteen aan via vrijwilligers@lechampion.nl of kijk voor meer informatie op www.kikahilversumcityrun.nl/vrijwilligers. Vrijwilligers zijn welkom vanaf 16 jaar.