HUIZEN - Op zaterdag 22 juni kunnen kinderen bij Optimist on Tour gratis kennismaken met verschillende watersporten in Huizen bij de werkhaven tijdens de Huizer Havendag. Samen met Stichting Huizer Havendag organiseert het Watersportverbond Optimist on Tour op deze unieke locatie in Nederland.

Na het succes afgelopen maand, waar er zo'n 400 kinderen afkwamen op Optimist on Tour in de Aanloophaven wordt er nu een tweede Optimist on Tour in Huizen georganiseerd!

Kinderen kunnen zich, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes, inschrijven om mee te doen met Optimist on Tour. Vanaf 10:30 uur start er elk uur een ronde, om 15:30 uur is de laatste ronde. Ze krijgen een theorieles op de kant en zitten vervolgens zelf achter het roer van een Optimist en gaan kanovaren of suppen (stand up paddling). Plezier op het water gegarandeerd!

Emile van Waegeningh van Stichting Huizer Havendag over Optimist on Tour: "De doelstelling van de Stichting Huizer Havendagen is onder meer om de jeugd (maar dus ook hun ouders) te enthousiasmeren voor de watersport. Optimist on Tour is daartoe de leukste eerste stap."

Nieuwsgierig? Kijk dan op www.optimistontour.nl en meld je rechtstreeks aan om zeker te zijn van een plek. Aanmelden kan ook ter plekke op locatie. We zien je graag bij Optimist on Tour in Huizen!