'S-GRAVELAND - Aan het Kininelaantje in ‘s-Graveland wordt deze week de vierde padelbaan aangelegd. In mei 2021 stemde 98% van de leden in de Algemene Leden Vergadering van TV Westerveld vóór de toevoeging van de padelbanen. De eerste drie banen werden in september 2021 geopend. Om de kosten van de investering iets te spreiden werd met de aanleg van de vierde baan nog even gewacht. Maar gezien het grote enthousiasme en de snelle toestroom van nieuwe padelleden wordt nu ook de vierde baan al aangelegd. De verwachting is dat de vierde baan vanaf 1 april bespeelbaar is.

“Padel is op dit moment de snelst groeiende sport van Nederland. Met de aanleg van de padelbanen wilden we als vereniging inzetten op verjonging en groei. Dat dit zo snel zou gaan na de opening van de padelbanen hadden we niet durven dromen. Afgelopen week behaalden we de magische grens van 600 leden. Dit zijn 160 leden meer dan 12 maanden geleden.”, aldus het trotste bestuur van TV Westerveld.

Introductieaanbieding nieuwe leden
Om de aanleg van de vierde padelbaan te vieren loopt er op dit moment een introductieaanbieding voor nieuwe leden. Nieuwe leden die vóór 30 april een senior lidmaatschap afsluiten voor padel en/of tennis, ontvangen een voucher van Rojo Racketsport Hilversum ter waarde van €37,50. Handig om tennis- of padelgear aan te schaffen. Meer informatie over deze actie is te vinden op de website van Westerveld (www.tvwesterveld.nl).