'S GRAVELAND - Zo’n 150 leden en liefhebbers van padel hebben zaterdagmiddag 18-september j.l. de padelbanen bij TV Westerveld officieel geopend. Er werd geen lintje geknipt, de leden werden betrokken bij de feestelijke opening. Alle aanwezigen gooiden tegelijkertijd een padelbal in de kooi waarmee de banen gezamenlijk geopend zijn.

“Een trots bestuur: drie prachtige padelbanen op een fantastische plek op het park. De vereniging zet hiermee in op verjonging en groei; de eerste tekenen zijn erg positief met al 20% groei in leden. Ook bestaande leden zijn enthousiast, ongeveer 1 op de 3 tennisleden gaat nu al padellen.” aldus Robbert Uges van TV Westerveld. Rosalie van Rijn, wethouder van de gemeente Wijdemeren gaf aan blij te zijn met het groeiende aanbod van padel in de gemeente; er is veel vraag naar.

Hoogtepunt van de feestelijke opening was een interactieve demonstratie wedstrijd van enkele Nederlandse padeltoppers. Er werd liive toelichting op het spel gegeven en er werden veel vragen gesteld tijdens de wedstrijd. Zo bleek dat padel vaak gemengd gespeeld wordt en makkelijker te leren is dan tennis. Ook bleek dat 50-plussers nog goed op hoog niveau mee kunnen komen. Onder het genot van een feestelijk glas cava en diverse Spaanse tapas werd de opening afgesloten. Met de tips van de toppers in de zak en met diverse testrackets van huisleverancier Rojo Racketsport Hilversum werden de banen druk bespeeld.

Voor nieuwe leden staat er nog tot eind september een welkomstaanbod klaar. Voor €99 kun je lid worden tot einde jaar, krijg je een gratis blik ballen en een waardebon van €80 van Rojo Racketsport Hilversum. Meer informatie op www.tvwesterveld.nl.