HUIZEN - Aanstaande zaterdag 30 september van 14.00 tot 17.00 uur vindt de feestelijke opening plaats van de nieuwe padelbanen en buitenlounge. Om 14.30 uur zal door niemand minder dan ‘The Dutch Giant’, Olivier Richters, bekend om zijn indrukwekkende verschijning en positieve invloed in de sportwereld, en de burgemeester van Huizen de opening worden verricht.


De uitbreiding van het padelpark is een belangrijk moment voor Coronel Sports, dat zich voortdurend inzet voor de bevordering van een actieve en gezonde levensstijl in de gemeenschap. “We brengen graag iedereen in beweging van jong tot oud. Nog nooit groeide een sport zo hard. Wij willen graag alle mensen in Huizen en omgeving de kans bieden om deze boeiende sport te ontdekken.” Aldus Klein, mede-eigenaar van Coronel Sports.


Programma & winactie

Het belooft een supergezellige middag te worden met diverse activiteiten voor jong en oud. Coronel Sports is deze middag van 14.00 tot 17.00 uur gratis toegankelijk voor iedereen. Zelfs aan de allerkleinste bezoekertjes is gedacht en zij kunnen zich uitleven op één van de twee springkussens of op de kids courts.

Omdat het feest is, krijgt iedereen een gratis welkomstdrankje naar keuze, er is een buitenbar en er is muziek om de sfeer er direct in te brengen. Bezoekers hebben deze middag de mogelijkheid om de nieuwe banen gratis uit te proberen. Daarnaast wordt om 15.30 uur een demonstratie gegeven door vier spelers uit de top 50 van de KNLTB-ranglijst.

Rojo Racketsports uit Hilversum zal met een mooie collectie padel artikelen van topmerken aanwezig zijn en Olivier Richters ‘The Dutch Giant’ biedt bezoekers de mogelijkheid om gratis kennis te maken met zijn high proteïne kant-en-klaar maaltijden van Muscle Meat.

Iedereen die zich aanmeldt via www.coronelsports.nl/opening maakt ook nog eens kans op fantastische prijzen.

Speciale aanbiedingen

Voor alle fanatieke padellers heeft Coronel Sports tijdelijk een speciale openingsaanbieding klaarstaan. Iedereen die nu een contractbaan voor een jaar afsluit, ontvangt 12 weken gratis padellen. Ze betalen maar 40 weken. Belangstellenden kunnen een email sturen naar racketsport@coronelsports.nl of tijdens de opening kunnen de liefhebbers terecht bij de medewerkers van Coronel Sports.

Daarnaast kunnen alle bezoekers zaterdag op de club een baan boeken voor 1 uur met 50% korting. Zo kan iedereen voordelig kennismaken met deze fantastisch sport!

Ga naar www.coronelsports.nl/padel voor het laatste nieuws en de evenementenagenda.