LOOSDRECHT - Op zaterdag 20 april 2024 zal het unieke Concert @ de Plassen plaatsvinden midden op de prachtige Loosdrechtse Plassen. De populaire zanger Jaap Reesema gaat een uniek optreden verzorgen, want hij wordt op de piano begeleid door de blinde Robert Hutten. SailWise organiseert dit concert ter gelegenheid van haar 50-jarig jubileum. SailWise is in Loosdrecht bekend door haar actieve watersportvakanties voor mensen met een beperking op het watersporteiland Robinson Crusoe.

Ook Fleur Smits, een singer-songwriter en multi-instrumentalist, zal haar persoonlijke ervaringen delen door middel van muziek. “Don’t forget to fly, freedom is a state of mind”. Woorden die herkenbaar zijn voor mensen die bij SailWise een plek hebben gevonden om op het water hun grenzen te verleggen. Samen laten zien dat het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt. Manuela Nzenge, een gepassioneerde zangeres die muziek beschouwt als haar levensadem, zal met haar stem en stralende verschijning het publiek betoveren met haar bijzondere stem en krachtige boodschap. Manuela werd vier maanden te vroeg geboren en hield daar een hersenaandoening aan over. “Als ik zing, voel ik me vrij”, vertelt Manuela. “Van jongs af aan voel ik dat ik mensen kan raken en vrolijk maken met mijn stem. Zingen is dan ook een uitlaatklep voor me. Ik kan er al mijn emoties in kwijt.”

Bijzondere presentatie

Eva Eikhout, een veelzijdige programmamaker en presentatrice bij gerenommeerde media, zal het evenement presenteren. Eva, geboren zonder handen, ellebogen en knieën, heeft altijd vastgehouden aan haar dromen en doelen. Haar boodschap van empowerment en doorzettingsvermogen zal de harten van het publiek raken tijdens het Concert @ de Plassen.

Jaap Reesema, ‘Met open ogen’

Tijdens het concert zal Jaap Reesema het nummer 'Met open ogen' zingen, een lied dat gaat over vrijheid voelen en grenzen verleggen. Dit nummer sluit fraai aan bij het motto van de SailWise Lustrum10daagse: 'Grenzen verleg je samen'. Zijn optreden zal het hoogtepunt zijn van de middag en het publiek inspireren met zijn krachtige boodschap.

Kom naar het concert

Het Concert @ de Plassen belooft een unieke muzikale ervaring te worden, waarbij de schoonheid van de Loosdrechtse Plassen samensmelt met de kracht van muziek. Bezoekers kunnen genieten van de optredens vanaf speciale concertboten of met hun eigen boot naar het concert komen. Zowel voor de concertboten als voor de eigen boten zijn tickets verkrijgbaar.

Kaarten en meer informatie over dit bijzondere evenement zijn verkrijgbaar via https://sailwise.nl/nl/50-jaar/sailwise-concert-de-plassen

Door het bijwonen van het concert steunen bezoekers de activiteiten van SailWise zodat ook in de toekomst, de watersportvakanties voor mensen met een beperking georganiseerd kunnen worden. Kom en vier met ons het 50-jarig jubileum van SailWise tijdens dit unieke, nog nooit eerder vertoonde, evenement!