LAREN - Wat een goed nieuws vandaag! We mogen weer open met een volle zaal! In het komende theater seizoen heeft het Brinkhuis supertoffe kindervoorstellingen op de theateragenda staan.

Alle kindervoorstellingen kosten slechts € 8.50 pp (inclusief een glaasje limonade) en kunnen online gereserveerd worden via https://hartvanlaren.nl/theater-aan-de-brink/

Kikker leest Voor – 23 februari 10:30 uur 3+

Beleef de avontuurlijke wereld van Kikker! Kikker zingt de leukste liedjes uit zijn eigen musicals en vertelt over de avonturen die hij beleeft met zijn vriendjes. Naar de bekende boeken van Max Velthuijs, voor iedereen vanaf 3 jaar.

Onder de Grond – 6 april 14:30 uur 4+

Kindervoorstelling Onder de Grond voor kinderen vanaf 4 jaar. Heb je je wel eens afgevraagd waar je uitkomt als je een gat graaft naar de andere kant van de wereld? Precies op hetzelfde moment besluit zowel Mare als Lev een gat te graven naar de andere kant van de wereld. In de diepste diepte komen ze elkaar tegen. Twee tunnels die elkaar raken. Twee mensen die elkaar vinden. Ze besluiten samen verder te trekken en een plek te zoeken die ze beiden niet kennen. Een plek vol verhalen. Want samen alleen zijn is altijd nog beter dan alleen alleen zijn.

Stamp, stop, sta, stil – 20 april 10:30 uur en 15:00 uur

In de kindervoorstelling ‘Stamp, Stop, Sta, Stil’ gaan peuters, kleuters en hun ouders op ontdekkingsreis in de natuur. Aan de hand van hilarische, spannende scènes en mooie, vrolijke liedjes wordt onderzocht wat voor bijzonders er buiten allemaal te vinden is en hoe je de weg naar huis weer kunt vinden. Ollie stampt door de plassen! Buiten ruikt het zo lekker! En alles maakt geluid. Al stampend dwaalt ze steeds verder het bos in. Maar in de schaduw van het bos is het best een beetje donker en hoe vindt ze eigenlijk de weg terug naar huis?

Gonnie en Gijsje – 1 juni 10:30 uur en 15:00 uur

Kindervoorstelling Gonnie en Gijsje in Laren is voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?
Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrae. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

Peutervoorlezen

Naast deze leuke voorstellingen zijn dreumesen en peuters iedere vrijdag welkom in het Brinkhuis voor het peutervoorlezen in de bibliotheek van 11:00-11:30 uur.