BLARICUM - HET GOOI opgelet! Cabaretier Thjum Arts komt in februari naar Blaricum, Huizen (uitverkocht) en Laren met 'Tijdloos Genot'. Thjum speelt een anti-held, en dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. "Thjum brengt een droogkomische performance" schrijven anderen over hem. Dan zal dat wel zo zijn...

In 2012 besloot Thjum mee te doen aan de jaarlijkse talentenjacht van school met zijn eigen geschreven theatermonoloog. Het was een poging tot verbinden met zijn schoolgenoten, maar tot zijn grote verbazing moest iedereen lachen en bleek wat hij deed ‘comedy’ te heten. Hij won de tweede prijs: een bon voor de Free Record Shop.
Dat hij sinds de talentenjacht een enorme ontwikkeling heeft door gemaakt, blijkt als hij in 2018 mee doet aan het Amsterdams Studenten Cabaret festival en daar de Jury- en Publieksprijs wint. Niet veel later is hij ook finalist bij het Leids Cabaret festival en in 2021 wint hij de Jury- en Publiekprijs bij Cabaretfestival Cameretten. Op 9 februari te zien in Het Theater Blaricum.


Datum: 09-02-2024
Aanvang: 20:15 uur
Locatie: Het Theater
Tickets: https://hettheater.nl/voorstelling/thjum-arts