HILVERSUM - Met alle leerlingen presenteerde Marjoleins Dance Studio haar 17e voorstelling Marjoleins Movie Night. Tijdens deze show kon het publiek op afwisselende muziek genieten van klassiek ballet, hiphop, streetdance, jazzdance, moderne dans, zang en toneel. Kortom een show met muziekgenres en dansstijlen van alle tijden en voor elke leeftijd!

En dan nu gewoon lekker bingewatchen!
Even lekker ontspannen, dus zak maar comfortabel onderuit in de theaterstoel. We hadden voor onze gasten de blockbusters van de afgelopen decennia geselecteerd. Een heerlijke filmmarathon waarin bekende titels de revue passeerden. De leerlingen hebben de populaire films fantastisch vertolkt op het toneel.

Trouw blijven aan studio
“Twee jaar geleden op 1 en 2 februari 2020 presenteerden wij onze show Eurodancefestival in Theater Gooiland. Enkele weken later moest de dansschool dicht vanwege Corona. Met veel enthousiasme en plezier zijn wij docenten toen gestart met het maken van dansfilmpjes voor de leerlingen. We wilden de leerlingen natuurlijk toch een les of lesmateriaal geven. We hadden veel lol tijdens de opnames en gingen ervan uit dat na 2-3 weken alles weer normaal zou zijn. Nou ja, u weet allemaal hoe het gelopen is. Veel lessen via zoom, buiten op de stoep, op het grasveldje of verplaatst naar het weekend. Danslessen zijn het prettigst binnen in een studio met spiegels. Het alternatief dat in twee jaar Corona geboden werd was niet ideaal.

Ik ben daarom zo blij en dankbaar dat veel leerlingen en hun ouders hebben volgehouden en trouw zijn gebleven aan de studio. Dat zij zich samen met ons door deze moeilijke periode hebben geworsteld en gedanst. En dat we hier nu samen weer in het theater hebben kunnen genieten van prachtige shows.” Aldus eigenaresse Marjolein van Haren.


De Shows
Op zaterdag 2 juli 19.00 uur en zondag 3 juli 13.00 uur vonden de shows plaats in een drukbezocht theater Gooiland.

Achtergrond
Marjoleins Dance Studio bestaat al sinds 1984 en is gevestigd in de studio aan de Melis Stokelaan (naast Bethlehemkerk) in Hilversum. Dit wordt de 17e voorstelling geproduceerd door Marjolein van Haren. Voor meer informatie kunt u de website bekijken: www.marjoleinsdancestudio.nl