HILVERSUM - Een club zonder dansvloer, een diner zonder vlees. Gooiland Hilversum opent dit najaar eenmalig een culinaire clubexperience: De (dikke vette) Vega Club. Vanaf 2 oktober is de evenementenlocatie drie maanden het decor van een nieuwe restaurantervaring. Kwalitatief hoogwaardig vegetarisch eten wordt geserveerd in een clubsetting vol interactie en verrassingseffecten.

Philip Lamers, eigenaar Gooiland: “Normaal gesproken organiseren we grote bedrijfsevenementen waarbij we altijd zoeken naar mogelijkheden om de bezoekers te verrassen. Het is ontzettend gaaf om die expertise nu te gebruiken om particulieren een onvergetelijke belevenis te geven. Gasten gaan echt hun ogen uit kijken! Ik kan niet wachten om straks de verwondering op hun gezichten te zien.”

Verfijnde gerechten van sterrenchef
Chef Wouter Berghuis verzorgt het vegetarische zesgangendiner met onder meer lokale en seizoensgebonden producten. Berghuis is patissier en veertien jaar souschef geweest bij sterrenrestaurant Cheval Blanc in Heemstede. Zijn eten is verfijnd, licht en fris en kenmerkt zich door verrassende combinaties. In zijn gerechten herken je Italiaanse en Aziatische invloeden.

De Vega Club is vanaf 2 oktober open op donderdag, vrijdag en zaterdag. Gasten betalen 55 euro voor het zesgangendiner. Reserveren is verplicht en kan via www.devegaclub.nl. Bedrijven kunnen voor bedrijfsfeesten ook gebruik maken van het concept. Neem hiervoor contact op via 035 700 9797.

Volg De (dikke vette) Vega Club via www.devegaclub.nl en Instagram @devegaclub.